Vakantiewoning Möhnesee - IJssportcentrum

Her Eissportzentrum Möhnesee biedt gedurende het seizoen van september tot april naast sport en spel een hoop plezier, spanning en entertainment o.a. door regelmatige thema dagen en thema avonden en verschillende aantrekkelijke evenementen voor de bewoners van onze vakantiewoning.

De 1800 vierkante meter grote ijsbaan biedt veel ruimte voor verschillende sporten, bijvoorbeeld ijshockey, kunstschaatsen, schaatsen en curling. Op verschillende dagen en in het weekend is de ijsbaan voor jong en oud vrij te gebruiken.

Vrije tijd en sport aan de Möhnesee - IJssportcentrum Möhnesee

Dansen op het ijs, elkaar achtervolgen, of gewoon samen rondjes schaatsen - wie gedurende langere tijd regelmatig zijn baantjes trekt, versterkt het cardiovasculaire systeem en verbrandt daarbij ook vet. Daarnaast worden de spieren in billen, benen en rug getraind. Bewegen in de kou versterkt het immuunsysteem en het houdt je jong. Schaatsen traint het evenwichtsgevoel, de lichaamscontrole en coördinatie.

Vrije tijd en sport aan de Möhnesee - IJssportcentrum Möhnesee Vrije tijd en sport aan de Möhnesee - IJssportcentrum Möhnesee Vrije tijd en sport aan de Möhnesee - IJssportcentrum Möhnesee

Of het nu een schuimparty, een singles-party, pyamafeestje of een "proefhuwelijk" in de huwelijksnacht is, de populaire IJsnachten in het ijssportcentrum trekken bezoekers van heinde en verre. Met een Super Sound en Lightshow, transformeert het Eissportzentrum Möhnesee zich in een disco met een enorme dansvloer. Professionele DJ's helpen met de juiste muziek voor iedere smaak.

's Zondags organiseert het Eissportzentrum Möhnesee een groot "familietreffen". Voor zeven uur spelen en plezier betalen twee volwassenen en twee kinderen op zondag tussen 11 und 18 uur in totaal slechts 13,50 EUR.

Ook populair zijn de schaatslessen voor jong en oud op donderdag. Hier worden onder deskundige begeleiding de eerste slagen op glad ijs geoefend. Voor beginners die een cursus willen volgen, stelt het team van het ijssportcentrum Möhnesee leuke leermiddelen ter beschikking.

Vrije tijd en sport aan de Möhnesee - IJssportcentrum Möhnesee Vrije tijd en sport aan de Möhnesee - IJssportcentrum Möhnesee Vrije tijd en sport aan de Möhnesee - IJssportcentrum Möhnesee

De bewoners van onze vakantiewoning kunnen het Eissportzentrum Möhnesee ook bezoeken wanneer ze geen eigen schaatsen hebben. Voor een kleine vergoeding kunt u uit 800 paar kwalitatief hoogwaardige ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen het meest geschikte paar huren.

Volledige details en aktuele gebeurtenissen: Homepage Eissportzentrum Möhnesee

Weer Möhnesee

FilmTipp: