Vakantiewoning Prijzen

De prijs voor dit appartement is voor een bezetting van twee personen 75,00 euro per dag voor een huurperiode van 4 - 6 dagen.

Vanaf een verblijf van een week (vanaf 7 nachten) is de huurprijs 65,00 Euro per dag vanaf de eerste dag. Dit komt overeen met een weekprijs van 455,00 euro.. Eindschoonmaak, water en energiekosten zijn inbegrepen.

Het minimum verblijf is 4 dagen. Bij een korter verblijf graag telefonisch contact opnemen.

Een set van lakens, 4 handdoeken en 2 handdoeken zijn inbegrepen in de prijs. Op verzoek doen wij de was en het wekelijkse verschonen van het beddegoed.

De vakantiewoning kan bij aankomst vanaf 16.00 uur worden betrokken en moet worden ontruimd op de dag van vertrek om 11.00 uur na inspectie door de verhuurder.

 

Services die zijn inbegrepen in de huurprijs:
    • Bij het betrekken van onze vakantiewoning vindt u een aantal service pakketten, die nuttige producten bevatten en onze gasten het winkelen direct na aankomst besparen. De startpakketten bevatten b.v. wc-papier, vloeibare zeep, douche gel, shampoo, afwasmiddel en schoonmaakmiddelen, maar ook mineraalwater, koffiefilters voor het koffiezetapparaat of kaarsen voor in de woonkamer. De service pakketten zullen worden aangevuld of vernieuwd voor elke nieuwe boeking.

 

Services die niet in de prijs inbegrepen zijn:
    • Gedroogd brandhout of houtbriketten voor de kachel zijn niet inbegrepen in de huurprijs.

Weer Möhnesee

FilmTipp: