Impressum

Peggy Opitz
Wickenkamp 10
D-59519 Möhnesee

Telefoon: +49 (0) 176 311 750 51
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Design & Realisatie

henning.blum
Wickenkamp 10a
D-59519 Möhnesee

Telefon: +49 (0) 2924 97499-20
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web Content

De auteur neemt geen verantwoordelijkheid voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie.

Claims tegen de auteur van materiële of immateriële aard, veroorzaakt door het gebruiken of niet gebruiken van de informatie of het gebruik van onjuiste en onvolledige informatie, zijn uitgesloten, voorzover de auteur geen opzet of grove nalatigheid te verwijten valt.

Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend. De auteur behoudt zich het recht voor om delen of het gehele aanbod zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, toe te voegen, te verwijderen of het aanbod tijdelijk of permanent te verwijderen.

Foto's en afbeeldingen

Beelden en afbeeldingen zijn - tenzij anders vermeld - uit de foto-archieven van Agentur Henning Blum, Fotolia of stock.xchng. Indien beelden worden gebruikt van derde partijen dan is er voorafgaand aan gebruik toestemming gevraagd.

Verwijzingen en links

Voor directe of indirecte verwijzingen naar andere websites (links) die buiten de verantwoordelijkheid van de auteur liggen, doet aansprakelijkheid zich alleen voor indien de auteur kennis heeft van de inhoud  en het technisch mogelijk en redelijk is om het gebruik in gevallen van illegale inhoud te verhinderen.

De auteur verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het moment van ingebruikname van de link er zich geen illegale inhoud op de gelinkte pagina's bevond. Op de huidige en toekomstige vormgeving, inhoud of het auteurschap van de gelinkte pagina's heeft de auteur geen invloed. Daarom distantieert hij zich hierbij nadrukkelijk van de inhoud van alle gelinkte pagina's die worden gewijzigd na het plaatsen van de link.

Dit geldt voor alle binnen het eigen internetaanbod geplaatste links en verwijzingen naar de buitenlandse inzendingen in gastenboeken, discussieforums en mailinglijsten. Voor illegale, foutieve of onvolledige inhoud en voor schade die voortvloeit uit het gebruiken of niet gebruiken van dergelijke informatie, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen verantwoordelijk, en niet degene die via een link is gekoppeld aan deze pagina's.

Weer Möhnesee

FilmTipp: