Vakantiewoning Möhnesee - Dagtocht Fort Fun

Meer dan 40 attracties voor jong en oud en de unieke locatie in het prachtige landschap van het Sauerland maken Fort Fun tot een van de meest aantrekkelijke themaparken in Duitsland. Belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Mijn-Achtbaan, de Rio Grande rafting trip, de Alpine Coaster Trapper Slider en de Wild Eagle.

Al meer dan 30 jaar is Fort Fun Adventure Land is een van de meest populaire bestemmingen in de regio en vermaakt het publiek met vele shows en jaarlijks veranderende attracties.

Dagtochten op de  Möhnesee - Attractiepark Fort Fun

Wij raden onze gasten aan Fort Fun te bezoeken op normale werkdagen, indien mogelijk buiten de vakanties, dan kunnen alle attracties benut worden zonder lang te hoeven wachten.

Ideaal is ook de voorverkoop van tickets via het internet een paar dagen voor het geplande bezoek, omdat de online tickets een enorm prijsvoordeel hebben in vergelijking met kopen aan de kassa. Natuurlijk helpen wij u graag bij het boeken.

Dagtochten op de Möhnesee - Attractiepark Fort Fun Dagtochten op de Möhnesee - Attractiepark Fort Fun Dagtochten op de Möhnesee - Attractiepark Fort Fun

Naast de doorgaans snelle attracties biedt het bezoek aan Fort Fun ook aan mensen, die vrij rustig aangelegd zijn, veel afwisseling. De Western Show "Duel in Santa Fe" maken de mensen 'live' mee tijdens een romantische tocht met de originele Western-Express, die meerdere malen per dag wordt aangeboden.

De spectaculaire stuntshow "Tatonka" biedt gedurfde stunt jumps van bekende stuntmannen, met o.a. de Braziliaanse cliff-diver Rogelito Lopez de Souza. Hij en anderen maken de 'dodensprong' vanaf 25 meter hoogte in een slechts 3 meter diep brandend waterbad.

Dagtochten op de Möhnesee - Attractiepark Fort Fun Dagtochten op de Möhnesee - Attractiepark Fort Fun Dagtochten op de Möhnesee - Attractiepark Fort Fun

Thema dagen en nachten vullen het programma van Fort Fun tijdens het seizoen op een onderhoudende manier. Dus worden er regelmatig sprookjesavonden gehouden voor volwassenen en kinderen, die meevoeren in de wereld van legenden en sprookjes, er zijn Heksenavonden, Halloween festiviteiten, of het team van Fort Fun biedt haar gasten Mexicaanse muziek, dans en veel sfeer met de "Fiesta Mexicana".

Volledige details en data: Homepage FORT FUN

Weer Möhnesee